fbpx

Соопштенија

Ново бегство во државата, побегна и здравиот разум на Костадинов кого го пратија да го обвини ВМРО-ДПМНЕ

 Соопштение до јавноста реакција на прес конференцијата на Костадин Костадинов.

Ново бегство во државата, покрај тоа на Мијалков, побегна и здравиот разум на Костадинов на кој му наредиле да одржи прес конференција во која ќе ја правда коалицијата Заев, Вице и Мијалков преку тоа што ќе го обвини ВМРО-ДПМНЕ.

Вардар а богами и цело Охридско езеро не ве пере од криминалот.

Не туку ја замајувајте јавноста со смешни лаги, дајте си оставка

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости