fbpx

Соопштенија

Власта не се консултира со опозицијата, нема капитални инвестиции, нема нови болници, нема нови компјутери

Фејсбук статус на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Подготвувале петти пакет мерки, помош за стопанството. Ниту една реченица консултација со пратеници од опозицијата, стопанството чека средба. Нема реализација на капитални инвестиции, нема нови болници, нема компјутер за секој ученик, нема помош за земјоделците, но затоа има картички и ваучери.

Избори се ближат, па треба да поткупуваат и крадат. Толку знаат и можат. Да не биде после лелекање по амбасади дека опозицијата блокира.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1774272999414818

Последни новости