fbpx

Соопштенија

Тешко на држава во која Стојанчe керамида брани, а Филипче лечи, и денес енормно висока броја заразени

Соопштение до јавноста

Тешко на држава во која Стојанчe керамида брани, а Филипче лечи.

Секоја минута по еден човек во Македонија заболува од КОВИД.

Секој час во изминатово деноноќие по еден човек го загубил својот живот. На секој час некое семејство во државава останало без свој близок заради неспособноста на Филипче.

И додека бројките се поразителни, Филипче вели дека се е под контрола. Филипче до каде сме со оставката кога на секоја минута имаш по еден заболен?!

Бројките покажуваат дека Филипче нема ниту план, ниту стратегија, а државата е оставена сама на себе.

Филипче требаше да си даде оставка уште вчера, но и денес не е доцна, граѓаните очекувааг одговорност!

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости