fbpx

Соопштенија

Пет причини само од вечерва зошто Филипче до изутрина треба да даде оставка

 Соопштение до јавноста

5 причини само од вечерва зошто Филипче до изутрина треба да даде оставка:

1. Денеска имаме 39 мртви од КОВИД 19. Секој ден бројот на умрени наши сограѓани расте;

2. Дел од овие 39 животи можеби ќе се спаселе, ако не се чека со денови за тестирање и резултати;

3. Дел од овие 39 животи можеби ќе се спаселе, доколку во болниците имаше поголем капацитет;

4. Нови 1,273 заболени за само еден ден;

5. Денеска 1,273 заразени и 39 мртви, Филипче и Заев не се откажуваат од корона избори во Штип и Пласница.

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМ

Последни новости