fbpx

Соопштенија

Коалициите на СДСМ траат само неколку часа се додека тие самите не се демантираат

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ 

Коалициите на СДСМ траат само неколку часа се додека тие самите не се демантираат.
СДСМ реформи во својот мандат не донесе. СДСМ донесе сиромаштија, економска криза и хибриден режим.
Време е СДСМ треба да излезе пред македонската јавност и да каже дали има мнозинство во Собранието и дали ќе прави влада.
Доколку не го направи тоа, значи дека тие ова што го прават е манипулирање со граѓаните.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости