fbpx

Соопштенија

Заеви отвораат нови бизниси, а граѓаните ќе плаќаат поскапа струја

Факти кои го одбележаа денот:

1. Заеви го окрупнуваат својот капитал и во ек на сиромаштија и општа депресија отвораат нови бизниси.

2. ДКСК молчи во однос на дупката во финансиските извештаи на СДСМ.

3. Граѓаните плаќаат поскапа струја заради неодговорноста на СДСМ, кои не се грижат за опремата во РЕК и бројните тендери за испумпување на пари.

4. На дваесетина дена од почетокот на учебната година СДСМ уште нема стратегија како ќе се одвива наставата.

Последни новости