fbpx

Соопштенија

СДСМ со својата влада изминативе години донесе само корупција, криминал и хибриден режим

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ 

Наместо СДСМ да ги лаже граѓаните преку бледи и стерилни соопштенија, нека одговори со кои партии ќе обезбеди мнозинство и кој ќе биде премиер.
На граѓаните преку глава им е од лагите на СДСМ.
Граѓаните на Република Македонија знаат дека СДСМ нема да обезбеди подобра иднина.
СДСМ со својата влада изминативе години донесе само корупција, криминал и хибриден режим.
Лагите на Заев веќе не поминуваат, прочитани се.
Заради тоа што Заев и власта беа фрлени на криминал Македонија секој ден тонеше се повеќе и повеќе.
Граѓаните не ги заслужуваат овие погубни политики на СДСМ и Заев. Граѓаните заслужуваат многу подобро.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости