fbpx

Соопштенија

Покана за настани (11.07.2020)

 Почитувани,Ве известуваме дека во текот на утрешниот ден 11.07.2020 година, носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места:

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во 12:00 часот посета на градски пазар во Крива Паланка.

Во 12:30 часот ќе биде дадена изјава за медиуми пред општината во Крива Паланка.

Во 13:00 часот посета на штанд во центар на општина Крива Паланка.

Во 13:10 часот посета на МК Конопница, Крива Паланка. Во 14:00 часот посета на МК Мождивњак, Крива Паланка.

Во 17:00 часот ќе оствари средба со граѓаните на општина Ранковце, во 18:30 часот средба со граѓаните на општина Кратово, во 20:30 часот средба со граѓаните на општина Крива Паланка.

Носител на ИЕ1, проф. д-р. Гордана Силјаноска Давковаќе оствари средба со носителот на ИЕ 5, Игор Дурловски во 9:30 часот с. Манастирец Македонски Брод.

Во 19:00 часот ќе присуствува на трибина Проблеми, предизвици и можни решенија за образованието во Македонија – образование за време на Ковид 19: на електронска врска или без врска?. Локација Парк Шопен, Кисела Вода.

-Носител на ИЕ2, Владо Мисајловски ќе даде изјава за медиуми од Горно Оризари во општина Шуто Оризари во 13:30 часот.

-Носител на ИЕ3, Игор Јанушев ќе даде изјава по прошетката на градски пазар во Крива Паланка во 12:45 часот.

Игор Јанушев ќе ја посети општина Ранковце во 17:00, општина Кратово во 18:30 часот, општина Крива Паланка 20:30 часот.

-Носител на ИЕ4, Александар Николоски, во 15.30 часот средба со целна група ловци, заедно со претседателот на Комисијата за економија на ВМРО-ДПМНЕ, проф. д-р Дарко Лазаров.

Средба со граѓаните во 18:00 часот во населба Тризла општина Прилеп.

Носител на ИЕ 6, Дафина Стојаноска во 12:15 часот ќе даде изјава за медиуми пред  Леар во Тетово.

Во 18:45 часот ќе даде изјава за медиуми после настанот дружење и дебата со УМС, локација Жена Парк во Тетово.

Гo покануваме вашиот медиум да ги проследи настаните почитувајќи ги мерките за заштита од Ковид 19 носејќи лична заштитна опрема. 

Последни новости