fbpx

Соопштенија

Извештаи за изборна кампања (24.06.2020-03.07.2020)

Извештаи за изборна кампања (24.06.2020-03.07.2020), Парламентарни избори 2020 година, Изборни единици 1,2,3,4,5,6 и 7

Линк за превземање на документот:
https://drive.google.com/file/d/1bES-XkCpB_wypghoKX1MpmTqIm0sb7uU/view?usp=sharing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни новости