fbpx

Соопштенија

Поради неспособното владеење на СДСМ во овие три години нема капитални инвестиции

 Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

Единствена капитална инвестиција во овие три години е зголемувањето на имотот на Заеви и нивните соработници.


Ветуваа автопатишта од 600 километри, а не направија ниту еден километар автопат.


Три години не им текна на капитални инвестиции, но им текна да лажат сега пред да си заминат од власт.


Не се способни ни да го одржуваат тоа што го изгради ВМРО-ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ е поразлично од СДСМ.


Со СДСМ на власта граѓаните добија хибриден режим, неспособност, криминал и сиромаштија. СДСМ и Заев никогаш повеќе.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости