fbpx

Прес конференции

Раст на пензиите од 20% и раст на плати од 25% за еден мандат

Македонија мора да биде земја на среќни граѓани! Предвидуваме:

✅Зголемување на платите до 25%
✅Раст на пензиите за 20%
✅Можност за докуп на стаж
✅Се обврзуваме никој повеќе да не гладува
Македонија има доволно за сите!
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

 

https://www.facebook.com/i.janusev/videos/720799668697396/?v=720799668697396

Последни новости