fbpx

Прес конференции

50% субвенционирање за набавка на сончеви колектори за домаќинствата

 Проекти во енергетиката

Пристапот до евтин енергенс е клучен фактор за развојот на една земја. Се обврзуваме на:

✅Целосна гасификација на Македонија;

✅Помала емисија на CO2;

✅Субвенции од 50% од сумата за сончеви колектори за домаќинствата;

✅Домаќинствата ќе можат да ја продадат вишок произведената струја;

✅Намален увоз на струја.

Можеме и знаеме како!
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

 

https://www.facebook.com/i.janusev/videos/vb.155612228493786/1446809948852433/?type=2&theater

Последни новости