fbpx

Интервјуа

Потребно е да зборуваме за здравјето на граѓаните, од друга страна стопанството е оставено на милост и немилост, пакетот помош нема да ги ублажи последиците

 Гостување на Сител телевизија на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

https://www.facebook.com/829371753904952/videos/793845431143123

Последни новости