fbpx

Вести

Јавен повик за прибирање на понуди за набавка на печатени рекламни материјали

Јавен повик за прибирање на понуди за набавка на печатени рекламни материјали


За потребите на ВМРО-ДПМНЕ за престојните Локални избори, ВМРО-ДПМНЕ објавува јавен повик за набавка на печатени рекламни материјали.


Понудата треба да се достави најдоцна во рок од 5 (пет) дена од датумот на доставување на Барањето во која ќе биде наведен и рокот на испорака на производот.


Документите со назнака/предмет на пораката: Јавен повик за прибирање на понуди за набавка на печатени рекламни материјали можат да се достават електронски на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Избраниот понудувач ќе биде известен во електронска форма дека неговата понуда е прифатена, во рок од најмногу 3 работни дена од донесувањето на одлуката за избор на најповолната понуда. Во исто време, и сите други понудувачи ќе бидат известени за резултатите од повикот, односно за одлуката кој е најповолен понудувач.

Последни новости