fbpx

Вести

Previous Next

Протести против криминалот и прогонот на власта (Фотогалерија)

Фотогалерија од денешните протести во седум градови, против криминалот и политичкиот прогон на власта:

 

Skopje12 10

Skopje12 9

Skopje12 8

Skopje12 6

Skopje12 5

Skopje12 4

Skopje12 2

Skopje12 1

Куманово

kumanovo

56c032a1dd146b216e01f63c4ca03cfddd20723b

848e313ebd5618eb387b1fb4bad12f0e821a693a

e5ba4871aa2733a8231a56cb0e77926c70fc82e5

49e1ec752c3f1867f45a4ddc44f844e89970b59f

Охрид

Ohrid

Ohrid 1

Ohrid 2

Битола

bitola

Прилеп

Prilep

Prilep 1

Prilep 2

Prilep 3

Штип

stip 1

stip 2

stip 4

stip 5

stip 6

stip 7

stip 8

Велес

veles

veles2

Последни новости