fbpx

Вести

Правење на кворум не може да е повреден од здравјето

Доаѓање на седница на совет со симптоми, позитивен, повлекува кривична одговорност! Правење на кворум не може да е повреден од здравјето, порача советничката на ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров, Марија Андоновска по информациите дека советник на СДСМ има коронавирус.

-Цела општинска администрација, советници, медиуми изложени на ризик од смртоносен вирус! Координаторот на советничката група на СДС во Ѓорче, порача таа.

https://www.facebook.com/andonovska.marija/posts/10157659968323715

Последни новости