fbpx

Вести

Дурловски: На Ресен му се потребни сериозни и одговорни луѓе кои ќе понудат решенија за суштинските проблеми на народот (Видео)

 Време е младите во овој крај да имаат причина да останат дома.

На Ресен му се потребни сериозни и одговорни луѓе кои ќе понудат решенија за суштинските проблеми на народот.

Обновата доаѓа!
Исправи се Македонијо!

https://www.facebook.com/IgorDurlovskiIE5/videos/589436095280621

Последни новости