fbpx

Вести

Излези и гласај за помал и рамен данок од 8%, изградба на 4 нови театри и заштита на македонскиот јазик, автопатско поврзување на Битола со Скопје.

 Излези и гласај за помал и рамен данок од 8%, изградба на 4 нови театри и заштита на македонскиот јазик, автопатско поврзување на Битола со Скопје.

Последни новости