fbpx

Вести

Излези и гласај за 2 милијарди евра инвестиции во инфраструктурите, 1000 километри нов асфалт и 150 километри експресни патишта

 Излези и гласај за 2 милијарди евра инвестиции во инфраструктурите, 1000 километри нов асфалт и 150 километри експресни патишта

Последни новости