fbpx

Вести

Дурловски: Неправдата има име и презиме (Видео)

 Неправдата има име и презиме, а правдата што ќе ја донесеме, нема да прави разлики по име и презиме.
Сите ќе бидат исти пред законот!

https://www.facebook.com/IgorDurlovskiIE5/videos/933355727167632

Последни новости