fbpx

Вести

Муцунски:Со обновата ќе создадеме продуктивни работни места и голема помош за стопанствениците

 Досегашната помош за стопанствениците и бизнисите не е доволна, луѓето едвај егзистираат, вработените ги губат своите работни места, затоа што малите и средните претпријатија немаат пари ни за плати.
Со Проектот Обнова нудиме:

》 Намалување на бирократизацијата и олеснување на административните процедури,

》 Елиминирање на фискалните и парафискалните давачки,

》 Создавање продуктивни работни места и конкурентна економија

Рече кандидатот за пратеник во Изборната единица 1,Тимчо Муцунски во своето обраќање од улица Македонија.

Последни новости