fbpx

Извршен комитет

Проф. Д-р. Христијан МицкоскиПретседател

Игор ЈанушевГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Владо МисајловскиПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

Александар НиколоскиПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

Јован Јаулески Претседател на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ

Благица ЛасовскаПретседател на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Игор НиколовЧлен на Извршен Комитет

Кирил ПецаковЧлен на Извршен Комитет

Орце ЃорѓиевскиЧлен на Извршен Комитет

Проф. Д-р. Трајко СлавескиЧлен на Извршен Комитет

Владимир ЃорчевЧлен на Извршен Комитет

Силвана АнгелевскаЧлен на Извршен Комитет

Тони Михајловски Член на Извршен Комитет

Димитар Димовски Член на Извршен Комитет

Дафина Стојаноска Член на Извршен Комитет

Коце Трајановски Член на Извршен Комитет

Дајанчо Ефтимов Член на Извршен Комитет

Цветан Трипуновски Член на Извршен Комитет

Игор Божиновски Член на Извршен Комитет

Ане Лашкоска Член на Извршен Комитет

Бајрам Требишки Член на Извршен Комитет

Никола Мицевски Член на Извршен Комитет

Александар Велјановски Член на Извршен Комитет

Владимир НелоскиЧлен на Извршен Комитет

Иванка ВасилевскаЧлен на Извршен Комитет