fbpx

Елена Павлова

Член на ИК на УЖ на ВМРО ДПМНЕ од 2018 год.

Потсекретар на УЖ од 2017 год.

Пратеник во Собрание на Република Македонија од  2011-2014 год.

По професија дипломиран психолог. Од 1996 до 2010 работи како психолог во основно училиште во Виница.

Од 2010 вработена во Државен просветен инспекторат.

На локално ниво член на ОК, ОИШ, Комисија за образование.